DA TI PAMET STANE: PSŽ nudi Nejmaru platu od 40 miliona evra

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA TI PAMET STANE: PSŽ nudi Nejmaru platu od 40 miliona evra

Čelnici Pari Sen Žermena spremni su da ponude Barseloni obeštećenje od 190 miliona evra za brazilskog fudbalera Nejmara.

Ovu informaciju preneo je brazilski list "Ole", koji tvrdi da čelnici francuskog kluba ne žale novac kako bi u svoje redove doveli brazilskog igrača.

U slučaju da se dva kluba dogovore, bio bi to najveći transfer u istoriji fudbala.

Međutim, to nije sve. PSŽ nudi Nejmaru platu od 40 miliona evra po sezoni, a u tom slučaju Brazilac >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bi postao najplaćeniji fudbaler sveta.

Za Nejmara su interesovanje pokazali i Real, Mančester junajted i Mančester siti.

Barselona je već ponudila Nejmaru produženje ugovora do juna 2012, kao i povećanje plate sa 11 na 16 miliona evra po sezoni. On ima ugovor sa katalonskim klubom do juna 2018, a Nejmarov otac je nedavno izjavio da nije nemoguće da njegov sin napusti Nou Kamp.

Autor: Kurir sport,Foto: AP

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

FUDBAL GUBI SMISAO: PSŽ Nejmaru nudi neverovatnih 40 miliona evra godišnje

Izvor: Kurir, 13.Feb.2016, 10:32

Čelnici Pari Sen Žermena ponudili su brazilskom fudbaleru Nejmaru čak 40 miliona evra godišnje, čime bi postao ubedljivo najplaćeniji igrač na svetu...Prema navodima francuskih medija, vlasnik "Svetaca" šeik Naser Al-Kelaifi obožava fudbalera Barselone i spreman je sve da učini kako bi ga doveo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.