DA LI JE MOGUĆE Džerard: Možda napustim Liverpul na kraju sezone

Izvor: Press, 31.Okt.2014, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE MOGUĆE Džerard: Možda napustim Liverpul na kraju sezone

Kapiten Liverpula Stiven Džerard rekao je danas da bi mogao da napusti Enfild na kraju sezone, ukolko mu čelnici kluba ne ponude novi ugovor.
"Mogu da brinem samo o ovoj sezoni, pošto mi ugovor ističe krajem maja. Kako stvari stoje ovde sam do kraja sezone i želi da dam sve od sebe. Sigurno ću igrati i dalje, samo je pitanje u kom klubu. Odluka je na čelnicima Liverpula, a ukoliko ne stigne njihova >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ponuda razmotriću druge opcije", rekao je Džerad za Dejli Telegraf.

Džerard je celu karijeru proveo u Liverpulu, odigrao je 678 utakmica i postigao 176 golova. On je nekoliko puta odbijao ponude Čelsija i madridskog Reala, pošto nije želeo da napusti voljeni klub.

Sa Liverpulom je osvojio Ligu šampiona, UEFA kup, dva FA kupa, tri Liga kupa, Komjuniti šild i Superkup Evrope, ali mu je neostvarena želja titula u Premijer ligi.

Za reprezentaciju Engleske nastupio je 114 puta i dao 21 gol, a letos se posle Svetskog prvenstva u Brazilu oprostio od nacionalnog dresa.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džerard napušta Liverpul?

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2014

Kapiten fudbalera Liverpula Stiven Džerard rekao je danas da će možda biti primoran da napusti klub na kraju sezone ako mu ne bude ponuđen novi ugovor. ..Da li je na pomolu rastanak sa legendom? Stiven Džerard.. .."Igraću do kraja sezone, a onda ću morati da sačekam da vidim da li će to biti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.