Čuvajte se, jer kad Bajern nešto naumi...

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2015, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuvajte se, jer kad Bajern nešto naumi...

Temeljni i metodični u svojim poslovnim potezima, Bavarci kada nešto naume to i ostvare. Hoće li to uraditi i sa Bejlom?

Nemački pristup fudbalskoj nauci je zastrašujuć.

Bajern, kao mašinerija čiji je delić otkrio nedavno doktor Šuman, je sistem koji je zasnovan na jasno utvrđenim pravilima i principima od kojih se ne odstupa.

Kad Bajern nešto naumi, on to i ostvari.

Tako je bilo sa Geceom, tako i sa Levandovskim, a ako se najave medija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ispostave tačnim, tako bi moglo da bude i sa Garetom Bejlom.

Engleski i španski mediji danas, naime, izveštavaju da je šampion Nemačke odlučio da se uključi u trku za velškim fudbalerom.

Šta više, tvrdi se da su Bavarci spremili megaponudu od 135 miliona evra kako bi Bejla doveli na Alijanc Arenu.

Brzonogi Velšanin je pod velikim pritiskom u Real Madridu, pritiskom koji je očekivan za rekordno pojačanje, ali pritiskom koji utiče na ovog fudbalera.

Nije mu bilo lako da se izbori sa kritikama, na 29 ligaških utakmica je postigao 13 golova, a kako se sezona bliži kraju sve su glasniji navodi da će ovog leta Bejl otići iz ŠPanije.

U igru su se uključili Mančester Junajted, Čelsi i Mančester Siti, ali svi bi oni trebalo da vide ozbiljnog rivala u Bajern Minhenu.

Kako rekosmo, ako ima vatre u ovom dimu, sigurno je da Bajern neće izgoreti.

Šampion Nemačke je odbranio titulu, igra impresivno u domaćem prvenstvu, a i dalje je u trci za trofejem u Ligi šampiona gde će se sa Barselonom boriti za plasman u finale takmičenja.

Ukoliko uspe da podigne pehar, imaće u rukavu ozbiljnog asa za pregovore sa Bejlom, u kome Bajern vidi legitimnog naslednika Robena i Riberija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.