Čukarički smenio predsednika zbog loših rezultata

Izvor: Sportal.rs, 23.Nov.2014, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički smenio predsednika zbog loših rezultata

Vlasnik Čukaričkog Dragan Obradović smenio je dosadašnjeg predsednika kluba Miodraga Jankovića i imenovao novo rukovodstvo superligaša sa Banovog brda zbog loših rezultata. Poraz od Jagodine (3:0) u minulom kolu bio je kap u prepunoj čaši. Klub je saopštio da dosadašnji trener Vladan Milojević ima punu podršku novog rukovodstva.

Dragan Obradović će ubuduće biti i predsednik kluba. Novi direktor je Dragan Ilić, a novi sportski direktor je Vladimir Matijašević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs <<
- U Čukaričkom se već izvesno vreme razmatraju kadrovske promene, a poraz od Jagodine je doprineo da se uspostavi novo rukovodstvo u klubu, sa obavezom da se nastavi rad zacrtan na početku sezone - navodi se u saopštenju.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Čukarički smenio predsednika posle poraza od Jagodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2014

Vlasnik beogradskog fudbalskog kluba Čukarički Dragan Obradović smenio je dosadašnjeg predsednika kluba Miodraga Jankovića i imenovao novo rukovodstvo superligaša sa Banovog Brda zbog loših rezultata...Čukarički je saopštio da dosadašnji trener Vladan Milojević ima punu podršku novog rukovodstva...Dragan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.