Čukarički pobedio posle dva i po meseca! Ali, ponovo su gubili na svom terenu!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Okt.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički pobedio posle dva i po meseca! Ali, ponovo su gubili na svom terenu!

Davno je bio 10. avgust i početak Super lige kada su fudbaleri Čukaričkog ostvarili svoju poslednju pobedu u domaćem šampionatu.

Splet nesrećnih okolnosti i serija loših rezultata zakucali su Brđane za samo dno tabele posle 12 kola, ali su sa njega pobegli u ovom 13. Za njih nebaksuznom.

Ceh je platio Metalac koji je od 11. minuta vodio na Brdu, ali su Docić i Pjasentin preokrenuli za toliko željen trijmuf. prvi za Gordana Petrića tek iz četvrtog pokušaja.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />- U drugom delu igre možda nisu odgovarali uslovi na terenu. Svakako čestitam igračima obe ekipe na igri. Nama je bio bitan bodovni saldo. Moram da kažem da su danas bili dosta disciplinovani u odnosu na druge utakmice Čukaričkog koje sam vodio. Ne znam da li su to pokupili od omladinaca koji su igrali u sredu uveče, nadam se da jesu. Samo da nastave u ovom ritmu i ovako profesionalno da odigraju kad pričam o prekidima i kad pričam o situacijama kad je mrtva lopta što je bio problem - rekao je Petrić posle meča.

Pobedu je ostvario i Napredak na gostovanju u Novom Pazaru, a jedini gol postigao je Gobeljić u 10. minutu. Dovoljno za 4. mesto SL i nema sumnje da su Čarapani najprijatnije iznenađenje ove sezone.

U ovom kolu trijufovao je i radnik protiv Bačke, kao i Rad protiv Borca golovima Mladenovića u 76. i 79. minutu.

Rezultati:

Vojvodina - Voždovac 3:1

(Malbašić 46, Paločević 55, Trujić 64 - Stojanović 54)

Bačka - Radnik 0:2

(Radović 41, 90+3)

Spartak - Crvena zvezda 1:1

(Petković 64 ag - Radovanović 37 ag)

Čukarički - Metalac 2:1

(Docić 38, Pjasentin 56 - Jovanović 11)

Javor - Mladost 1:1

(Cvetković 35p - Šatara 40)

Novi Pazar - Napredak 0:1

(Gobeljić 10)

Rad - Borac 2:0

(Mladenović 76, 79)

(Đurđić 48 - Pavkov 31)

TABELA: Crvena zvezda 32, Vojvodina 29, Partizan 26, Napredak 25, Radnički 24, Mladost 22, Spartak 18, Rad 18, Metalac 15, Radnik 15, Voždovac 14, Novi Pazar 11, Javor 11, Čukarički 10, Bačka 10, Borac 8

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čukarički konačno pobedio, poraz Bačke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2016

Fudbaleri Čukaričkog savladali su danas Metalac sa 2:1, što je prva prvenstvena pobeda kluba sa Banovog brda još od četvrtog kola...Čukarički posle 13 utakmica ima 10 bodova, a zahvaljujući pobedi nad Metalcem na svom stadionu uspeo je da se pomakne sa poslednjeg mesta na tabeli Super lige...Metalac...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.