Čukarički pobedio Banant, Popović zadovoljan pripremama

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2016, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički pobedio Banant, Popović zadovoljan pripremama

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas jermenskog premijerligaša Banant sa 5:0 u poslednjoj pripremnoj utakmici na Kipru.

Golove su postigli Lukaš Pjasentin iz jedanaesterca u šestom minutu, Andrija Pavlović je bio strelac dva puta u 24. i 40. minutu, Stefan Živković je postigao gol u 75. minutu, takodje, iz jedanaesterca, dok je poslednji pogodak postigao Nenad Mirosavljević u 90. minutu.

"Zadovoljan sam i rezultatom i prikazanim u utakmici. Momci su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << angažovani, energični, videla se želja i volja da iskoriste svaki minut koji su proveli na terenu. Uostalom to pokazuje i krajnji ishod protiv ekipe koja je bila odgovarajući rival za kraj priprema", rekao je trener Čukaričkog Zoran Popović.

On je rekao da je zadovoljan uradjenim na pripremama na Kipru.

"Vraćamo se u Beograd sa utiskom da je uradjen kvalitetan posao. Očekuje nas još šest dana do utakmice protiv Metalca na našem stadionu. Imamo dovoljno vremena da se još bolje pripremimo za prvi susret koji nas očekuje u nastavku prvenstva", rekao je Popović.

Ekipa Čukaričkog se sutra vraća u Beograd.

Čukarički je prvi deo Super lige Srbije završio na drugom mestu sa 37 bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.