Čukarički: Bitno da ne primimo gol

Izvor: B92, 29.Jun.2016, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički: Bitno da ne primimo gol

Fudbaleri Čukaričkog u četvrtak počinju novu sezonu utakmicom prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv kazahstanskog Ordabašija.

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je da njegova ekipa spremna dočekuje početak nove sezone i dodao da očekuje povoljan rezultat protiv Kazahstanaca.

"Ordabaši je kvalitetna ekipa, sa kvalitetnim pojedincima, koji su sposobni da reše duele u situacijama jedan na jedan", naveo je Lešnjak.

"Ipak, na nama je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nametnemo ritam na sredini terena od početka. U svakom slučaju, očekujem težak meč, ali i povoljan rezultat. Oni su možda u prednosti jer im je prvenstvo u toku, pa im je forma na višem nivou, ali mi imamo prednost domaćeg terena. Jače strane su im prekid i, kao što sam rekao, situacije jedan na jedan, pogotovo na krilima", rekao trener novinarima na stadionu Čukaričkog.

On je dodao da su svi igrači spremni za meč, osim od ranije povređenog Petra Bojića.

"Ostale su mi samo nejasnoće na dve pozicije, nisam 100 odsto siguran ko će igrati na tim pozicijama", dodao je on.

Na pitanje novinara da li će novi napadač Beko Fofana igrati, Lešnjak je rekao da će sigurno naći svoje mesto među 18 igrača.

"Spreman je za ono zašta nam je potreban", rekao je Lešnjak.

Golman Čukaričkog Nemanja Stevanović rekao je da je najvažnije da njegova ekipa ne primi gol.

"Očekuje nas jako teška utakmica i dobar protivnik. U četvrtak neće biti kraj jer igramo dvomeč sa njima, ali najbitnije je da ne primimo gol i da pokušamo da postignemo što više. Ova utakmica je jako bitna, jer ove godine želimo da postignemo što više u Evropi", rekao je Stevanović.

Novinare je zanimalo i da li su tačni medijski navodi da će preći u Partizan.

"Ne razmišljam o Partizanu, ne razmišljam uopšte o tome. Ja sam igrač Čukaričkog i dalje i razmišljam samo o sutrašnjoj veoma bitnoj utakmici", rekao golman Čukaričkog

Čukarički dočekuje Ordabaši u četvrtak, na Banovom brdu od 20:30 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.