Crveno usijanje: Lazar Marković debituje za Liverpul u derbiju sa Mančesterom

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2014, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno usijanje: Lazar Marković debituje za Liverpul u derbiju sa Mančesterom

Nije mogao na crtu Dušanu Tadiću, može Aleksandru Kolarovu. Propustio je Lazar Marković uvodno kolo Premijer lige u kome je njegov Liverpul savladao Sautempton 2:1, ali će već za narednu rundu biti na raspolaganju Brendanu Rodžersu.

Šef struke Crvenih potvrdio je da se srpski internacionalac vratio treninzima posle povrede zarađene tokom pripremnog turnira u Americi i da je u kombinaciji za derbi drugog kola engleskog prvenstva sa Mančester Sitijem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (ponedeljak, 21 čas).

Marković će biti u ekipi koja putuje za Mančester. Bio je odličan na treninzima i radio je naporno da bi se vratio“, kratko je rekao Rodžers, koji je izuzetno zadovoljan hitrinom bivšeg krilnog napadača Partizana i Benfike i ne bi bilo iznenađenje ukoliko baš njega upotrebi kao tajno oružje za obračun sa šampionima.

Još se ne zna hoće li za Liverpul u ponedeljak veče debitovati Mario Baloteli i to protiv bivšeg kluba, ali je sigurno da će u timu biti novajlija iz Sevilje, Alberto Moreno.

On je spreman. Mlad je, dinamičan, spreman da napadne. Ima odličnu levu nogu, a ovde je došao kao pobednik, jer je osvojio Ligu Evrope i brzo se se uklopiti“, dodao je Rodžers.

Trener Liverpula je dodao da je Adam Lalana u završnoj fazi oporavka od povrede ligamenata, ali neće igrati na Etihadu, potvrdio je da ne može da računa na Danijela Agera, da je Hose Enrike neizvestan za derbi, a da je Džonu Flaganagu neophodno još malo vremena da uhvati ritam sa ekipom.

Prema kvotama, Siti je favorit: kec plaća 1,85, iks vredi 3,45, a pobeda Liverpula čak 4,00.

Šta ćete odigrati?

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.