Crveno-beli kao Argentinci, Kolumbijci, Belgijanci...

Izvor: RTS, 01.Dec.2015, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli kao Argentinci, Kolumbijci, Belgijanci...

... Brazilci, Kostarikanci, Rusi, fudbaleri mladih timova Mančester Sitija, Juventusa, Fejenorda. Svi oni, ali i mnogi drugi ovde ne nabrojani, okušali su se i uspešno okončali popularni "bin čelendž".
Da bi bin challenge bio uspešan, potrebno je da se igrači dodaju loptom glavama, najčešće ali ne i neophodno u svlačionici, a onda da loptu, koja ne sme da padne na tlo, ubace u kofu ili kantu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Crveno-beli su, sa Nenadom Gavrićem kao protagonistom, obišli pola kruga oko svlačionice i zatim loptu smestili u predviđenu metu.
Međutim, moraće još malo da se potrude kako bi nadvisili najuspešniji "bin čelendž" ove godine, koji je svakako delo fudbalera Sent Džonstona. Fudbaleri škotskog kluba su obišli ne jedan, već dva kruga pre nego što su proslavili stavljanje lopte u kofu...

Ovo je, takođe, jedna od poznatijih, iako malo starijih varijanti, u izvedbi igrača mlađih kategorija Mančester Sitija.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.