Crno veče Stefana Mitrovića, greške i isključenje - Štutgart moćan u Frajburgu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2014, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno veče Stefana Mitrovića, greške i isključenje - Štutgart moćan u Frajburgu (VIDEO)

Srpski fudbaler odigrao najlošiju partiju od dolaska u Frajburg koji je na svom terenu primio čak četiri gola protiv direktnog rivala u borbi za opstanak

Štutgart je večeras u gostima ubedljivo pobedio Frajburg sa 4:1 u derbiju začelja u Bundeslige, a reprezentativac Srbije i defanzivac domaćih Stefan Mitrović poželeće da što pre zaboravi ovaj meč, pošto je u velikoj meri doprineo konačnom rezultatu.

Srpski fudbaler je kod rezultata 1:1 u 52. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izgubio loptu, a fudbaleri Štutgarta su iz te akcije stigli do drugog gola čiji je strelac bio Karlos Gruezo.

Tu, međutim, nije bio kraj. Igrao se 68. minut kada je Mitrović, skoro na istom mestu na centru terena ponovo izgubio jedan duel, otvorio kontranapad protivniku, a Timo Verner zatresao mrežu Frajburga.

"Crno veče" Mitrovića završilo se dva minuta kasnije kada je napravio prekršaj nad večeras odličnim Martinom Harnikom, a sudija mu pokazao put u svlačionicu.

Upravo je Harnik u 76. minutu potvrdio ubedljiv trijumf gostiju iz Štutgarta, a isti igrač je bio strelac i prvog gola za goste još u 31. minutu.

Ekipi Štutgarta ovo je bila tek treća prvenstvena pobeda i sada ima 12 bodova, isto kao i rivali u borbi za opstanak, Frajburg i Hamburg. Ipak, ekipa HSV-a ima utakmicu manje.

BUNDESLIGA - 13. KOLO:

Petak:

Frajburg - Štutgart 1:4 (1:1)

/Darida 42 - Harnik 31, 76, Gruezo 52,  Verner 68/

Subota:

Augsburg - Hamburg (15.30)

Leverkuzen - Keln (15.30)

Herta - Bajern (15.30)

Šalke - Majnc (15.30)

Verder - Paderborn (15.30)

Hofenhajm - Hanover (18.30)

Nedelja:

Volfsburg - Menhengladbah (15.30)

Ajntraht - Dortmund (17.30)

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BL - Štutgart kao preporođen, Mitrović isključen (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2014

Fudbaleri Štutgarta prekinuli su seriju poraza na gostovanju Frajbrugu a prvu utakmicu 13. kola Bundeslige na zapadu Nemačke obeležilo je i isključenje srpskog internacionalca Stefana Mitrovića.

Nastavak na Sportske.net...

(VIDEO) VEČE ZA ZABORAV: Stefan Mitrović grešio, pa pocrveneo

Izvor: Kurir, 29.Nov.2014, 11:29

Srpski fudbaler odigrao očajan meč u porazu od Štutgarta..Fudbaleri Frajburga poraženi su od Štutgarta (4:1) u meču 13. kola nemačke Bundeslige, a srpski reprezentativac Stefan Mitrović bio je gotovo najlošiji igrač na terenu, koji je napustio dva minuta pre kraja zbog crvenog kartona...Srpski...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.