Crno-beli DOBILI nove moguće rivale za kvalifikacije, jedan NIKAKO nije poželjan u Humskoj (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2017, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli DOBILI nove moguće rivale za kvalifikacije, jedan NIKAKO nije poželjan u Humskoj (VIDEO)

Grobari imaju razloga za strepnju.

Partizan je osvajanjem duple krune, stavio tačku na sjajnu sezonu. Još posle prvenstvenog meča protiv Lučanaca, znalo se da će crno-beli u julu krenuti u pohod na Ligu šampiona.

Većinu rivala u klubu iz Humske su saznali još ranije, ali su mnogo teže dobili posle subotnjih mečeva u različitim evropskim ligama. Sa pojedinima su veliki znanci, kao što je slučaj sa crnogorskom Budućnosti. Klub iz Podogorice osvojio je titulu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u foto-finišu prvenstva članice bivše zajednice SCG, pobedom u poslednjem kolu nad Jedinstvom iz Bijelog Polja (4:1). Plavo-beli su pred poslednje kolo ušli sa istim brojem bodova kao gradski rival Mladost, odnosno, Zeta iz Golubovaca, ali zahvaljujući najboljem skoru u tom trouglu, otvorili su slavljenički šampanjac. Budućnost je potencijalni rival Partizana u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Češka Slavija je mnogo opasnija mina za četu Marka Nikolića. Slavni klub iz Praga, trijumfom kod kuće nad Brnom (4:0), zadržao je prednost u odnosu na drugoplasirani Plzenj i biće među mogućim rivalima Parnog valjka u trećem kolu kvalifikacija. Slavija kreće iz trećeg kola kvalifikacija i najverovatnije u toj fazi neće moći da igra protiv Partizana, osim ako crno-beli ne pređu među nosioce u toj fazi, što nije nemoguće da se desi.

Novi šampion Mađarske je Honved iz Kišpešta. Velikan iz Mađarske, žario je i palio Evropom u prethodnom veku, a gotovo ceo tim čuvene "lake konjice", bio je iz ovog kluba. U poslednjoj rundi, u direktnom duelu, pobedili su kao domaćini Videoton (1:0) i posle 24 godine okitili se šampionskom titulom! Honved je potencijalni rival Partizana u drugom kolu kvalifikacija i sigurno najnepoželjniji rival u toj fazi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.