Conga, Gaske i Kirjos u drugom kolu Vimbldona

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Conga, Gaske i Kirjos u drugom kolu Vimbldona

Francuski teniser Žo Vilfred Conga plasirao se danas u drugo kolo trećeg grend slem turnira u sezoni Vimbldona u Londonu, pošto je pobedio Španca Injiga Servantesa u tri seta, 6:4, 7:6, 6:4.

Conga, koji je postavljen za 12. nosioca, u drugom kolu će igrati protiv Argentinca Huana Monaka koji je pobedio Taroa Danijela iz Japana sa 7:5, 4:6, 6:3, 6:2.

Sedmi nosilac Francuz Rišar Gaske plasirao se u drugo kolo pošto je pobedio domaćeg igrača Aljaza Bedenea >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa 6:3, 6:4, 6:3.

Gaske će u drugom kolu igrati protiv Španca Marsela Granoljersa koji je pobedio Viktora Estrelju Burgosa iz Dominikanske republike u četiri seta, 6:2, 6:4, 2:6, 6:4.

Gaske je prošle godine igrao u polufinalu Vimbldona.

Australijanac Nik Kirjos plasirao se u drugo kolo pošto je pobedio Čeha Radeka Štepaneka u četiri seta, 6:4, 6:3, 6:7, 6:1. Štepanek je 14. put igrao na Vimbldonu, gde mu je najbolji rezultat četvrtfinale iz 2006. godine. On je za ovogodišnje učešće dobio specijalnu pozivnicu organizatora.

Kirjos će u drugom kolu igrati protiv Nemca Dastina Brauna koji je posle pet setova pobedio Dušana Lajovića.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kirjos obožava Vimbldon " nova magija 'tvinerom'!

Izvor: B92, 28.Jun.2016

Australijanac Nik Kirjos još jednom je potvrdio da obožava da igra na Vimbldonu...Dokaz da ga igranje na travnatoj podlozi inspiriše dogodio se početkom trećeg seta meča sa Radekom Štepanekom u prvom kolu, kada je odigrao fantastičan lob kroz noge...Australijanac je sačekao nešto slabiji napad...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.