Čolov Atletiko igra “do koske“ - Tijago ga je toliko jako šutnuo da se sam ozbiljno povredio (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2015, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čolov Atletiko igra “do koske“ - Tijago ga je toliko jako šutnuo da se sam ozbiljno povredio (VIDEO)

Apsurdan detalj sa meča protiv Espanjola

Sistem koji je Dijego Simeone uspostavio čim je stigao na Visente Kalderon. Nema u Atletiku tehničara kakvi igraju u Barseloni, nema tako skupih igrača kakvi su asovi Reala, ali kraj reke Manzanares jedno se podrazumeva: Svako ko istrči na teren mora da ostavi poslednju kap krvi na njemu. Ardi Turanu se to baš i nije dopadalo, pa je Simeone žrtvovao najvećeg majstora sa loptom u timu. Sistem je iznad svih. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Tijago to dobro zna. On je jedan od njegovih najžešćih branioca. Toliko žestok da je protiv Espanjola uspeo da sam sebi nanese čini se ozbiljnu povredu, iako je on bio taj koji je krenuo u napad.

Meta je bio Marko Asensio, Tijago je maltene ušao u njega. I izgleda ga udario na pogrešno mesto. Odmah je tražio izmenu, sa bolnom grimasom na licu ubrzo je iznesen sa terena. Prema prvim informacijama dobio je jak udarac u potkolenicu. Detaljnim pregledima biće urvđeno da je li došlo do naprsnuća kosti.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.