Čolo bi da se bije, pa i sa svojima! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Maj.2016, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čolo" bi da se bije, pa i sa svojima! (VIDEO)

Temperamentni stručnjak ponovo u centru pažnje.

Foto: AP Photo/Matthias Schrader

Koliko je dobar - toliko je prgav!

Fudbaleri Atletiko Madrida plasirali su se u drugo finale Lige šampiona otkako je Dijego Simeone preuzeo ekipu. Temperamentni "Čolo" je svoje "ratnike" izveo na teren "Alijanc Arene" sa željom da bore do "krvi" na terenu, ali nije samo pričao...

...želeo je i ličnim primerom da im pokaže.

Atletiko je poražen na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Alijanc Areni" rezultatom 2:1 (1:0), ali su zbog gola u gostima i minimalne pobede u prvom meču pred svojim navijačim prošli u finale, a "Čolo" je i u ovom meču bio u centru pažnje zbog svog ponašanja.

Najpre je na kraju poluvremena, iz nepoznatog razloga hteo da se obračuna sa klupom Bavaraca, ali ga je u tome zaustavio prisebni Frank Riberi.

Franck Ribéry trying to calm down Diego Simeoneby AlmarsadPro

Simeone is full of pure passion. I'll give him that pic.twitter.com/7jXBUpN6nH

— AFCPressWatch™ (@AFCPressWatch) May 3, 2016

Ali, to nije sve.

Na kraju utakmice, kada je želeo da uvede Stefana Savića u igru i tako obezbedi svoju ekipu od novih ataka Bajerna, pomoćni sudija mu to nije dozvolio, a on je u tom nezadovoljstvu udario i svog sekretara.

Simeone giving the 4th official a friendly pat. Jesus! pic.twitter.com/SclbIOc5EF

— Footy Memes (@FootyMemes) May 3, 2016

Podsetimo, zbog incidenta na utakmici sa Malagom on je suspendovan do kraja sezone u Primeri. On je tada bacio loptu na teren kada je njegov protivnik imao kontru za gol...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.