Čilić lako do polufinala Bazela i duela sa Zverevim

Izvor: N1 televizija, 29.Okt.2016, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čilić lako do polufinala Bazela i duela sa Zverevim

U poslednjem duelu dana odigranom na ATP turniru u Bazelu mesto u polufinalu obezbedio je Marin Čilić.

Hrvatski teniser bio je bolji od Marsela Granoljarsa Pujola u dva seta (6:3, 6:3) za svega 67 minuta provedenih na terenu.

Za mesto u finalu, Čilić će u subotu ukrstiti rekete sa mladom nadom svetskog tenisa, Mišom Zverevim koji je u četvrtfinalu bio bolji od svetskog broja tri i prvog favorita turnira Stena Vavrinke.

Čilić je u prethodna dva duela >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << izlazio kao pobednik, 2011. u Roterdamu i 2015. u Štutgartu. Ove godine nisu imali prilike da odmere snage, a prvi meč koji su odigrali jedan protiv drugog bio je na čelendžeru u Zagrebu i u njemu je takođe slavio Hrvat.

U drugom polufinalu sastaju se Kei Nišikori i Žil Miler.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.