Čileanci izgazili Nejmara, Brazilci gaze posle mundijalskog debakla /VIDEO/

Izvor: Blic, 29.Mar.2015, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čileanci izgazili Nejmara, Brazilci gaze posle mundijalskog debakla /VIDEO/

Prošle godine je čudesan pohod Čileanaca na Mundijalu zaustavljen kada su posle penala ispali od domaćina, Brazila, a ove nedelje ti timovi sastali su se u prijateljskom meču.

Međutim, malo toga je bilo prijateljskog na londonskom "Emirejtsu", gde su se Dungini izabranici namerili na starog, a borbenog rivala iz Čilea.

U startovima je prednjačio Čileanac Gari Medel, koji je u jednom trenutku zgazio zvezdu Brazila Nejmara, potpuno se oslonivši kramponima na list >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << suparnikove noge.

Ipak, nekim čudom, Medel je prošao bez crvenog kartona.

Prvo poluvreme završeno je bez pogodaka, za Brazil su u pohod na osmu uzastopnu pobedu pod novim selektorom Dungom najpre pošli Džeferson, Danilo, Tijago, Miranda, Marselo, Souza, Fernandinjo, Daglas Košta, Kutinjo, Luiz Adrijano i Nejmar, a u startnoj postavi Čilea su bili Bravo, Medel, Hara, Albornoz, Isla, Miljar, Aranguiz, Mena, Vidal, Aleksis Sančez i Hernandez.

Na kraju, Brazilci su se Čileancima za ovaj oštar start Medela "revanširali" jedinim pogotkom na meču: igrao se 72. minut kada je Čile izveo aut na sredini terena, Robinjo došao do lopte, odmah je prosledio na drugu stranu do Danila, a on napred ka Robertu Firminu.

Ovaj 23-godišnji napadač Hofenhajma je predriblao golmana Čilea i, pogledavši u stranu prilikom šutiranja ka praznoj mreži, doneo minimalnu, ali osmu uzastopnu pobedu Brazila posle Mundijala.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.