Četiri nova voza na relaciji N.Sad - Sombor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri nova voza na relaciji N.Sad - Sombor

Od srede, 4. maja, na relaciji Novi Sad - Bogojevo - Sombor - Novi Sad, uvode se u saobraćaj dva para novih vozova za prevoz putnika, saopštio je danas Media centar ''Železnica Srbije".

Kako je navedeno, po jedan par vozova biće uveden na relaciji Novi Sad - Bogojevo - Novi Sad i Novi Sad - Sombor - Novi Sad.

Putnički voz na relaciji Novi Sad - Bogojevo - Novi Sad, iz Novog Sada polazi u 6.12 sati, a u Bogojevo stiže u 7.43 sati. Polazak voza iz Bogojeva je u 9.53 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sati, a dolazak u Novi Sad, po redu vožnje, je u 11.31 sat.

Na relaciji Novi Sad - Sombor - Novi Sad svakodnevno će saobraćati lokalni putnički voz koji iz Novog Sada polazi u 14.28 sati, a u Sombor stiže u 16.48 sati. U povratku iz Sombora putnički voz kreće u 18.20 sati, a dolazak u Novi Sad po redu vožnje palniran je u 20.53 sati.

U ''Srbija Vozu'' ističu da je zbog uvođenja novih vozova izmenjen red vožnje voza koji iz Novog Sada polazi u 19.42 sati za Sombor (22.15 sati), pa će polazak tog voza od 4. maja iz Novog Sada biti u 19.29 sati, a dolazak u Sombor u 22.08 sati.

Ovi vozovi saobraćaće samo radnim danima (od ponedeljka do petka), a neće saobraćati vikendom(subota i nedelja) i u vreme državnih praznika.

Četiri nova polaska putničkih vozova na ovoj relaciji biće omogućena zahvaljujući uključivanju u saobraćaj jedne nove dizel-motorne garniture serije 711, od ukupno 27 koliko će ih biti nabavljeno od ruskog proizvođača ''Metrovagonmaša'', zahvaljujući ruskom kreditu za modernizaciju srpskih železnica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.