Cepaj Gatuza! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2016, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cepaj Gatuza! (VIDEO)

Neponovljivi italijanski as nastavlja sa sjajnim rezultatima na klupi Pize

Vatra na terenu, vatra van njega! Nekadašnji as Milana Đenaro Gatuzo nije uspevao da kanališe svoj nemirni temperament ni kada je bio igrač, a ne uspeva ni sada kao trener. Zbog toga ga, uostalom, svi i vole.

Popularni Rino prošle sezone je uveo Pizu u Seriju B, a nakon četiri kola u drugom rangu italijanskog fudbala njegova ekipa zauzima visoku četvrtu poziciju na tabeli i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ako ovako nastavi mogla bi ozbiljno da se umeša u borbu za ulazak u Seriju A.

Gatuzo je bio protivnik igre, ali njegova Piza igra strašan fudbal: Serija B zove toskanske Nerazure!

Gatuzo jači od svega! Flaša u glavu, prekid, pa konačno kraj - Piza je u Seriji B!

U subotu je na Areni Garibaldi pao je Askoli, a onda je usledila radost sa igračima i cepanje crvene košulje, pa pravac tribina stadiona. Sve to samo pokazuje kakav odnos gaji sa ekipom i svojim igračima.

Kao igrač je pravio raliku zalaganjem na terenu, nije bio fudbalski majstor, ali Milan se nije mogao zamisliti bez njega. Ipak, možda je pravo umeće sačuvao za trenerski postao.

(FOTO: Screen shot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.