Ceo tim Torina želi da Mihajlović ode?

Izvor: B92, 23.Maj.2017, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo tim Torina želi da Mihajlović ode?

Predsednik kluba Urbano Kairo negira da će Mihajlović zaista otići sa klupe Torina, ali kako piše "Torino republika" to žele igrači.

Mihajlović se posle utakmice sa Đenoom verbalno sukobio sa igračima. Treneru Torina je inače privremeno zabranjeno da vodi utakmice.

Italijanski mediji već spekulišu i o njegovoj zameni na klupi, spominju se trener Kjeva Rolando Maran i David Nikola koji vodi Krotone.

"Šta sa Mihajlovićem? Odgovor je očigledan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << – on ima ugovor sa nama i srećni smo sa njim. U prvoj sezoni je ostvario dobar rezultat i ostavio dobar utisak na mlađu postavu. Zadovoljni smo i ostaje tu", rekao je Kairo.

On je dodao i da je rasprava sa igračima bila mirna, te da je došla kao reakcija na nešto slabiji finiš sezone od očekivanog.

Torino je 9. u Seriji A sa 50 bodova, a do kraja sledeće sezone uprava od kluba očekuje da igra u Evropi. Mihajlović je po pisanju Torino republika promenio i neke uobičajene rutine posle utakmica poput ukidanja jutarnjih treninga.

Inače, u ekipi koju sa klupe vodi bivši selektor reprezentacije Srbije igraju i Vanja Milinković-Savić i Adem Ljajić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Cijeli tim Torina želi da Mihajlović ode?

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2017

Predsjednik kluba Urbano Kairo negira da će Mihajlović zaista otići sa klupe Torina, ali kako piše "Torino republika" to žele igrači...Mihajlović se poslije utakmice sa Đenovom verbalno sukobio sa igračima. Treneru Torina je inače privremeno zabranjeno da vodi utakmice...Italijanski mediji...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.