Ceo Bohum napao Robena: On sve vreme leži na zemlji!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2016, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo Bohum napao Robena: On sve vreme leži na zemlji!

U Bohumu besni na ponašanje Arjena Robena, koga mnogi u svetu osuđuju zbog nedoličnog ponašanja na terenu.

U poslednjim sekundama prvog poluvremena, pri rezultatu 1:0, Roben je pao u duelu sa Janom Šimunekom, a sudija Baštijan Dankert se odmah uhvatio za crveni karton. Svirao je i penal za Bajern, Manuel Riman je odbranio udarac Tomasa Milera, ali sa igračem manje drugoligaš nije imao šanse protiv šampiona. Na kraju 0:3 na Rurštadionu i plasman Bajerna u polufinale >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u kome ga čeka Verder.

- Davež - jasan je Riman kada se priseća tog ključnog trenutka, iako je malo verovatno da bih Bohum odoleo i sa jedanaestoricom.

Međutim, Roben mu je oduzeo priliku i da pokuša.

- Pa on skoro svih 90 minuta leži na zemlji. Samo čeka da ga neko pipne. Ne treba mu to. I bez toga je neverovatan fudbaler - ljut je Riman.

Ni trener Bohuma Gertjan Verbek ne štedi zemljaka.

- Simulirao je. Taman i da je bilo nekog kontakta, videlo se da je Roben tražio nogu. U Holandiji smo na to navikli od njega. Ali svakako nije to bio prekršaj za crveni karton. Fudbal je sport kontakta. Uostalom, svejedno - ovo je trebalo da bude slobodan udarac za nas zbog simuliranja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.