Čelsi u problemu: Čak trojica pod znakom pitanja za Siti

Izvor: Press, 28.Jan.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi u problemu: Čak trojica pod znakom pitanja za Siti

Fabregas, Felipe Luis i Ivanović osećaju tegobe posle duela sa Liverpulom
Čelsi se plasirao u finale Liga kupa, ali taj uspeh imao je svoju cenu. Čak trojica igrača imaju problem sa povredama pred važan meč u subotu protiv Mančester Sitija. Sesk Fabregas je osetio bolove u butini, Felipe Luis u listu, a junak meča Branislav Ivanović je pretrpeo povredu stopala.
„Fabregas je prijavio da ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << problem sa zadnjom ložom i da je nastavio da igra sigurno bi je istegao“, obrazložio je menadžer Plavaca Žoze Murinjo.

Portugalac je više zabrinut za Ivanovića nego za Felipe Luisa pošto će Azpilikueta biti spreman da ga zameni. Srpski defanzivac je posle meča sa Crvenima čak morao na ušivanje pošto je imao posekotinu na gornjem delu stopala. Krv je gotovo napunila njegovu kopačku i Murinjo je poručio da ona treba da se pokaže klincima u Čelsijevoj akademiji kao primer kako treba da se bori za tim.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.