Čelsi pobedio Junajted, Siti i Lajpcig - Redan je špic za budućnost (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi pobedio Junajted, Siti i Lajpcig - Redan je špic za budućnost (VIDEO)

Supertalentovani napadač Ajaksa stigao na Stamford Bridž

Čelsi je dobio veliku bitku sa mančesterskim rivalima i nemačkim RB Lajpcigom - supetalentovani napadač Ajaksa, Dašon Redan novi je igrač Plavaca! 

Radi se o dečaku sa Surinama koji je početkom godine napunio 16 leta i usled nekoliko vrlo astraktivnih ponuda iz inostranstva, nije želeo da potpiše profesionalni ugovor sa Kopljanicima. Još od zimus se znalo da holandski velikan ne može da zadrži >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tamnoputog napadača, ali nije bilo poznato gde će ovaj nastaviti karijeru.

Zvanične potvrde još nema, međutim i holandski i engleski mediji večeras prenose informaciju da je dogovor postignut i da će Redan od 1. jula zadužiti opremu šampiona Premijer lige. On bi trebalo da bude na pripremama sa prvotimcima, ali će od jeseni igrati za mladi tim.

Dašon Redan je standardni član mladi selekcija Holandije. Do sada je odigrao 29 utakmica u selekcijama do 15, 16 i 17 godina i postigao ukupno 21 gol.

Upoznajte Čelsijevo prvo pojačanje ovog leta. 

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.