Čelsi: Neka brani Kurtoa

Izvor: B92, 11.Apr.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi: Neka brani Kurtoa

Izvršni direktor Čelsija Ron Gurlej kaže da golman Tibo Kurtoa, koji je pozajmljen Atletiku, može da igra za madridski klub protiv "Plavaca" u polufinalu LŠ.

Predsednik Atletika Enrike Sereso potvrdio je da u ugovoru o pozajmici postoji klauzula koja sprečava belgijskog golmana da brani protiv Čelsija, osim ako Madridjani ne plate londonskom klubu četiri miliona funti.

"Dogovor o pozajmici pravljen je na početku sezone. Stvar je jednostavna – Kurtoa može da igra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Čelsija. To ni u jednom trenutku nije dolazilo u pitanje", rekao je Gurlej za britanski Skaj.

Ranije je UEFA saopštila da ne priznaje međuklupske klauzule i da bi Čelsijevo eventualno uslovljavanje Atletika oko igranja Kurtoe narušilo integritet takmičenja.

Prvi meč polufinala Lige šampiona između Atletika i Čelsija igra se 22. aprila u Madridu, a revanš je osam dana kasnije u Londonu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čelsi: Neka brani Kurtoa

Izvor: B92, 11.Apr.2014

Izvršni direktor Čelsija Ron Gurlej kaže da golman Tibo Kurtoa, koji je pozajmljen Atletiku, može da igra za madridski klub protiv "Plavaca" u polufinalu LŠ...Predsednik Atletika Enrike Sereso potvrdio je da u ugovoru o pozajmici postoji klauzula koja sprečava belgijskog golmana da brani protiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.