Čeh: Daleko sam od kraja karijere

Izvor: Akter, 01.Jul.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeh: Daleko sam od kraja karijere

Novi golman Arsenala Petr Čeh rekao je danas da je daleko od toga da bude srećan sedeći na klupi i da je zbog toga odlučio da posle 11 godina napusti Čelsi

Čeh, koji je prošle sezone izgubio mesto prvog golmana u Čelsiju, u ponedeljak je potpisao ugovor sa Arsenalom.

"Prošle sezone sam shvatio koliko volim da igram fudbal, koliko volim da budem deo tima iz nedelje u nedelju. Moja predanost fudbalu je ista kao i na početku karijere. Daleko sam od kraja karijere >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << i od toga da budem srećan na klupi", rekao je Čeh novinarima u Pragu.

Čeh je proveo 11 godina na Stamford bridžu i za to vreme je odigrao više od 400 utakmica. Sa Čelsijem je osvojio četiri titule u Premijer ligi, isto toliko trofeja u FA kupu i tri Liga kupa. On je, takođe, odigrao jednu od ključnih uloga u osvajanju titule u Ligi šampiona 2012. godine, a godinu dana kasnije stigao je i do titule u Ligi Evropa.

Prema pisanju britanskih medija, češki golman je u Arsenal prešao za 11 miliona funti. Čeh je naveo da novac nije odigrao glavnu ulogu u tom transferu, već da su razlozi čisto fudbalski.

"Imam velike ambicije i želim da osvajam trofeje, baš kao i Arsenal", dodao je Čeh.

On je kazao da i dalje poštuje trenera Čelsija Žozea Morinja, a prvu priliku da zaigra protiv bivšeg kluba imaće već 2. avgusta u Komjunuti Šildu u kojem se sastaju prvak Premijer lige i osvajač FA kupa.

"Radujem se toj utakmici. To će biti moja prva prilika da osvojim trofej sa Arsenalom. Radujem se novom poglavlju, novom izazovu. Verujem da ću biti uspešan sa Arsenalom isto kao i sa Čelsijem", rekao je Čeh.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čeh: Želim da osvajam trofeje sa Arsenalom kao sa Čelsijem

Izvor: Blic, 01.Jul.2015

Novi golman Arsenala Petr Čeh rekao je da je daleko od toga da bude srećan sedeći na klupi i da je zbog toga odlučio da posle 11 godina napusti Čelsi..."Prošle sezone sam shvatio koliko volim da igram fudbal, koliko volim da budem deo tima iz nedelje u nedelju. Moja predanost fudbalu je ista kao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.