Cedevita razbila Cibonu i izborila majstoricu

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2017, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cedevita razbila Cibonu i izborila majstoricu

Košarkaši Cedevite izjednačili su u finalnoj seriji hrvatskog šampionata.

Izabranici Veljka Mršića su slavili u "Dvorani sportova" rezultatom 79-54.

Nakon prve čevrtine nije se mogla naslutiti ovako ubedljiva pobeda "Vitamina", kako je taj period igre okončan rezultatom 16-16.

Ipak, aktuelni šampion Hrvatske dodaje gas u nastavku, dobijaju drugu deonicu sa 13 razlike.

U trećem kvartalu Cibosi uspevaju samo da spuste deficit za pola >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koša, da bi Cedevita ubedljivom poslednjom četvrtinom overila pobedu i tako izborila majstoricu.

Čak šestorica dvocifrenih u redovima Cedevite, predvodio ih je Džanan Musa sa 16 poena.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bez odluke u Hrvatskoj

Izvor: Mondo, 28.Maj.2017

Cibona i Cedevita u četvrtak će igrati "majstoricu" za prvaka države...Ekipa Cibone nije iskoristila prvu "meč loptu" za povratak na tron hrvatske košarke posle tri godine Cedevitine vladavine...Aktuelni vicešampion ABA lige je kao domaćin u zagrebačkom Domu sportova "pregazio" Cibonu rezultatom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.