Ćavi: Nikad ne bih bio srećan u Madridu

Izvor: RTS, 23.Dec.2014, 01:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćavi: Nikad ne bih bio srećan u Madridu

Fudbaler Barselone Ćavi Ernandes rekao je da je doneo pravu odluku kada je ostao na Nou Kampu i istakao da nikada ne bi mogao da zaigra za Real Madrid. Ćavi je praktično bio na odlasku iz Barselone pre početka sezone, ali je na kraju ubedio trenera Luisa Enrikea da i dalje može da igra značajnu ulogu u timu.

On je kazao da ni sada ne razmišlja o odlasku i pored velike konkurencije u timu, kao i da bi Real Madrid bio poslednja opcija.

"Ja sam Barselonin fanatik. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ne bih bio srećan u Madridu. Ja sam iz Barselone, ne mogu nikog da prevarim. Na mestu sam na kojem sam oduvek želeo da budem i o kojem sam maštao. Veoma sam srećan. Fudbal je moj život, a odluka da ostanem je bila najbolja", rekao je Ćavi, prenosi portal Gol.

On je kazao da želi da igra u Barseloni do kraja karijere, kao i da posle penzionisanja želi da ostane u fudbalu.

"Želim da igram dok god to budem mogao. Ne znam kada ću doneti odluku o kraju... Mnogo igrača je došlo u klub i naš cilj je da Barsa bude što jača, čak i ako to znači da ja sedim na klupi", dodao je španski fudbaler.

Ćavi je ocenio da Barslona može da bude veoma uspešna u 2015. godini, ali je priznao da će se teško ponoviti njihova dominacija od 2008. do 2012. godine kada je na klupi bio Pep Gvardiola.

"Era Gvardiole je bila divna. Teško je ponoviti te uspehe, pošto su ostali timovi godinama proučavali naš sistem. Prošle godine nismo osvojili trofej u Primeri, ali mislim da ove sezone možemo", rekao je Ćavi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.