Čačić: Rekao sam da će Italija dati dva

Izvor: B92, 13.Okt.2015, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačić: Rekao sam da će Italija dati dva

Selektor Hrvatske Ante Čačić i kapiten Darijo Srna istakli su ponos što će njihova selekcija igrati na Evropskom prvenstvo 2016.

Hrvati su u poslednjem kolu izborili direktan plasman pobedom nad Maltom, uz poraz Norveške u Italiji.

"Kada je Norveška dala gol u Rimu rekao sam igračima na poluvremenu da se koncentrišu na našu utakmicu, a da će Italija dati dva u drugom delu. Sad je vreme za radost, srećni smo i ponosni", rekao je selektor Hrvatske.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Čačić je tokom kvalifikacija imenovan za selektora nakon neočekivane smene Nike Kovača.

"Ovo je sjajan osećaj, hvala timu, bivšem selektoru i svima koji su podržavali Hrvatsku. Imali smo dobre kvalifikacije, izuzev dva loša rezultata ispunili smo naša očekivanja", dodao je Čačić.

Kapiten Srna ističe da Hrvati ne treba da brinu za budućnost reprezentacije.

"Hrvatski fudbaleri su danas heroji, daćemo sve za našu zemlju. Vreme je za slavlje. Ponosni smo što ćemo slušati hrvatsku himnu na EURO 2016. Imamo mnogo sjajnih fudbalera, ne treba da se brinemo za našu budućnost", rekao je Srna.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.