CZ: Prvo titula, problemi u hodu

Izvor: B92, 14.Apr.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CZ: Prvo titula, problemi u hodu

Potpredsednik Upravnog odbora FK Crvena zvezda Ivica Tončev rekao je da je najvažnije da crveno-beli osvoje titulu ove sezone

Tončev je istakao da će sve ostale probleme, uključujući i upozorenje UEFA zbog kršenja pravila u finansijskom fer-plejju, klub rešavati u hodu.

"Ne možemo ništa da komentarišemo dok ne vidimo taj papir što je stigao uz UEFA. Nigde nisam video da su nas zvanično upozorili, osim u medijima. Nama je najbitnije da osvojimo titulu, a sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostalo rešavaćeno u hodu", rekao je Tončev.

Finansijsko kontrolno telo UEFA utvrdilo je, posle detaljne analize zasnovane na reviziji poslovanja, da je Crvena zvezda prekršila pravila finansijskog fer-pleja zbog dugovanja prema klubovima i zaposlenima na dan 30. septembra 2013. godine.

Crveno-belima zbog toga preti opasnost od kazne, koja je u rasponu od novčane do suspenzije iz Evrope.

Zvezda je trenutno lider Jelen Superlige sa tri boda više Partizana, osam kola pre kraja, a 26. aprila crveno-beli gostuju u Humskoj 1.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.