ČUDO - De Hea usnimljen u Madridu! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2015, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDO - De Hea usnimljen u Madridu! (video)

Španski mediji preteruju!

Najbolji fudbaler Mančester Junajteda ne može ni da uživa u zasluženom odmoru.

Usnimljen na ulicama Madrida u društvu svoje devojke Edurne, golman Mančester Junajteda izazvao je pravu pometnju.

Mediji se utrkuju sa analizama njegovog svakog pokreta, govora tela, izraza lica, kako bi pronašli i najmanji nagoveštaj ka tome da li ide u Real Madrid.

A, sve što mladi španski golman želi je da se opusti sa svojom izabranicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i uživa u bioskopu u koji je krenuo.

Obezbeđenje je moralo da interveniše, spreči radoznalce, ali nije u tome uspelo.

"De Hea, prelaziš li u Real Madrid? Da li bi voleo da postaneš deo kraljevskog kluba? Zašto se smeškaš?", zapitkivala je radoznala novinarka televizijske stanice 'Kuatro'.

Uljudan, kako mu i dolikuje, De Hea nije želeo da komentariše, ljubazno se osmehivao, ali je svaki njegov izraz lica protumačen na odgovarajući način.

Isto bi bilo i sa bilo kakvim komentarom i odgovorom koji je mogao da pruži na brojna pitanja.

Pustite čoveka da uživa...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.