Izvor: HotSport.rs, 30.Apr.2017, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘ČOVEK TROFEJ’: Anćeloti uradio nešto što niko nije

Italijanski stručnjak se ‘zlatnim slovima’ upisao u istoriju fudbala osvajanjem titule prvaka sa Bajernom u Bundesligi, a evo i kako…

Bavarci su sinoć demolirali Volfzburg i slavili sa 6:0 što je remijem Lajpciga protiv Ingolštada bio znak da je ‘salatara’ u rukama Karla Anćelotija. Tako je iskusni stručnjak osvojao najvažnije trofeje u svim ligama ‘petice’.
Naime, Karlo Anćeloti je osvojio titulu prvaka u Nemačkoj sada sa Bajernom, potom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << titulu sa PSŽ-om u Francuskoj, jednu sa Milanom u Italiji i jednu sa Člesijem u Engleskoj. Sa Realom u Španiji nije stigao do titule, ali je osvojio Kup Kralja, Ligu šampiona, Superkup Evrope i Svetsko prvenstvo za klubove. Neverovatna biografija, nema šta…
The post ‘ČOVEK TROFEJ’: Anćeloti uradio nešto što niko nije appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.