CEPA MREŽE! Filip Marković prvi strelac belgijske lige! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2016, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''CEPA MREŽE''! Filip Marković prvi strelac belgijske lige! (video)

Momak koji je do sad bio u senci poznatijeg brata i reprezentativca naše zemlje Lazara Markovića, novu sezonu počeo je kao iz snova.

Doduše, njegovom Muskronu ne cvetaju ruže u šampionatu Belgije, u pet kola doživeli su čak četiri poraza, ali da im nije Filipa Markovića, njihov učinak bio bi još mizerniji.

Naš internacionalac je juče ublažio poraz svog tima na gostovanju Lokerenu (2:1), postigavši lep pogodak u nadoknadi vremena i tim golom izbio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na čelo Liste strelaca belgijskog prvenstva.

Od ukupno pet pogodaka Muskrona ove sezone, Marković je postigao četiri, kod petog je asistirao, pa mu želimo da u tom stilu i nastavi u narednom periodu.

U prilogu je njegov jučerašnji gol Lokerenu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.