Izvor: HotSport.rs, 02.Maj.2016, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEMPIONŠIP: Barnli se vratio u Premijer ligu

Fudbaleri Barnlija vratili su se u englesku Premijer ligu, pošto su danas na svom terenu pobedili Kvins Park Rendžers sa 1:0.

Barnli kolo pre kraja ima dva boda više od Midlsbroa i Brajtona, koji igraju medjusobno u poslednjem kolu. Kako god da se završi taj meč, Barnli će zauzeti jedno od prva dva mesta, koja vode direktno u Premijer ligu.
Barnli je prošle sezone ispao iz elitnog engleskog klupskog takmičenja.
Pobednički gol danas je postigao Sem Vouks u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 61. minutu, kada je glavom iskoristio slobodan udarac Dejva Džonsa.
Barnli je meč počeo sa znanjem da im pobeda donosi promociju. Publika na Turf Moru jedva je dočekala kraj meča, a onda je utrčala na teren za opšte slavlje na stadionu.
– Ovo je magija, ovo je sjajan osećaj. Iščekivanje je bilo opipljivo kada smo počinjali utakmicu. Ovo su sada čarobne secene. Postizanje tog gola donelo je veliko olakšanje. Propustio sam veći deo sezone u Premijer ligi, ali se nadam da ću dobiti novu šansu – rekao je posle meča Vouks za Bi-Bi-Si (BBC).

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.