Izvor: HotSport.rs, 03.Mar.2015, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČELSI IZVISIO ZA NEJMARA: Nudili mu bogatstvo, on ostao u Santosu

Malo je nedostajalo da Nejmar umesto u Barseloni završi u redovima Čelsija koji ga je želeo još 2010. godine kada je debitovao u dresu reprezentacije Brazila, ali…

Mlada brazilska zvezda tada je odlučila da ipak ostane u Santosu, a tri godine kasnije za sada još uvek neutvrđenu sumu novca prešao je u redove katalonskog giganta.
– Bio je velika Abramovičeva želja koji je želeo da ga dovede u Čelsi odmah pošto je debitovao za Brazil. Klub je nudio sve, čak i posao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za članove porodice, školovanje za sestru… Poslat je čak bio i automobil po njega, ali je Nejmar tada odlučio da ostane u Santosu, otkrio je brazilskim meidjima bivši predsednik ovog kluba Luis ALvaro de Oliveira.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.