Bušar vezala 2 pobede prvi put od marta!

Izvor: B92, 03.Sep.2015, 02:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bušar vezala 2 pobede prvi put od marta!

Kanadska teniserka Judžini Bušar polako podiže formu posle očajne sezone – plasirala se u treće kolo US opena.

Bušar je u drugoj rundi odigrala još jedan težak meč, ali je uspela da savlada Polonu Hercog rezultatom 6:3, 6:7 (2-7), 6:3.

Kanađanka nije blistala, napravila je čak 46 neiznuđenih grešaka, ali se vratila posle izgubljenog seta i tako po prvi put vezala dve pobede od Indijan Velsa u martu!

Ona je posle fantastične prošle sezone u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojoj je igrala dva polufinala i jedno finale Gren slem drastično pala i ove godine ima skor od 9 pobeda i 17 poraza.

Bušar je od 13 turnira koliko je igrala u 2015. na čak osam ispadala u prvom kolu što je uzrokovalo pad na 25. poziciju na WTA listi.

„Najviše sam ponosna na način na koji sam kontrolisala nerve na kraju trećeg seta. Ove godine sam imala nekoliko mečeva u kojima mi je bilo teško da završim. Pokušavala sam da blokiram tu informaciju, da ne razmišljam o konačnom ishodu već samo da igram tenis. Trudila sam se da igram tenis. Bilo je teško na kraju, ali sam ponosna kako sam se izborila“, rekla je Judžini.

Njena protivnica u trećem meču biće Dominika Cibulkova koja je u tri seta eliminisala Džesiku Pegulu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.