Burzanović za SK: Naša mreža mora da miruje

Izvor: N1 televizija, 28.Jun.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burzanović za SK: Naša mreža mora da miruje

Teško ime za izgovaranje, nepoznat rival i dalek put čekaju fudbalere Mladosti iz Podgorice. Izabranici Dejana Vukićevića nisu uspeli da odbrane tron u sezoni koja je ostala iza nas, ali mesto u Evropi jesu.

 U prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, Mladost će u četvrtak ugostiti ekipu Gandzasara iz Kapana.

„Znamo da nas očekuje jako težak posao na putu ka ostvarenju cilja, a to je plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Naučeni smo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da cenimo i poštujemo svakog rivala, tako će biti i sada, naročito zbog toga što se radi o nastupu na evropskoj sceni. Očekujemo dva jako tvrda meča u kojima će se borba uglavnom voditi na sredini terena. Pripreme smo odradili jako dobro, nemamo većih problema sa povredama i veoma motivisani čekamo duel sa Jermenima“ rekao je Marko Burzanović za Sport Klub.

„Stručni štab prikuplja infomarmacije o rivalu. Moramo da budemo spremni na borbu do poslednjih atoma snage. Svaka pobeda je korak ka drugom kolu i duelima sa Šturmom. Veoma je važno da naša mreža ostane netaknuta u prvom duelu“, dodao je Burzanović.

Zanimljiv komentar pred duel sa timom iz Jermenije dao je i trener Mladosti Dejan Vukićević:

„Kada je završen žreb za prvi krug uveren sam da su se navijači iz Jermenije, obradovali isto kao i navijači Mladosti. Međutim, dok se navijači raduju nas očekuje mnogo veoma teškog posla na terenu kako bi stigli do cilja.“

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.