Buđenje Hrvata pred meč sa Orlovima, Hezonja žestoko opsovao pred kamerama (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buđenje Hrvata pred meč sa ''Orlovima'', Hezonja žestoko opsovao pred kamerama (video)

Posle ubedljivog poraza od Argentine, reprezentacija Hrvatske je sinoć popravila utisak u duelu sa ''Trikolorima''.

Prvu pobedu na ''Super 4'' turniru sinoć je ostvarila i selekcija Hrvatske, koja je sa 76:70, po četvrtinama (23:16, 15:11, 16:19, 22:24) savladala reprezentaciju Francuske, koja je tako pretrpela i drugi poraz, posle debakla od Srbije (88-105).

Selekcija Ace Petrovića je posebno dobro odigrala tokom prvog poluvremena, koje je rešila u svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << korist dvocifrenom razlikom (38:27).

Francuszi su u nastavku uspevali da se rezultatski približe, ali nedovoljno za preokret.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je raspoloženi Dario Šarić sa 18 poena, uz osam skokova i šest asistencija.

Kao što znate, u poslednjem kolu ovog turnira sastaće se selekcije Hrvatske i Srbije, koja je noćas poražena u duelu sa Argentinom (79-74).

A pažnju gledalaca tokom duela Hrvatske sa Francuzima privukla je i žestoka psovka koju je Mario Hezonja uputio, najverovatnije, sudiji, i to baš pred ''očima i ušima'' kamere.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.