Bruklin bez recepta za Atlantu

Izvor: MVP.rs, 20.Apr.2015, 02:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruklin bez recepta za Atlantu

Računajući i regularni deo sezone, Hoksi su po peti put savladali Netse.

Atlanta Hoksi su jedno od iznenađenja regularnog dela sezone, a trener Majk Badenholzer je možda i glavni kandidat za titulu trenera godine. U prvoj rundi plej-ofa, Hoksi za protivnika imaju ekipu Bruklina, a sudeći po rezultatima iz regularnog dela sezone (četiri pobede bez poraza), kao i po prvom meču u doigravanju (99:92), Atlanta bi mogla da se posle prošlogodišnjeg ispadanja iz prve runde, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << napokon nađe u drugoj rundi plej-ofa Istočne konferencije.

Igrali su izabranici Badenholzera sjajnu košarku u prvoj utakmici doigravanja, lopta je odlično kružila u napadu, a Kajl Korver je znao da iskoristi situacije u kojima je bio sam na šutu za tri poena. Iskusni košarkaš je Netsima ubacio 21 poen, uz sedam skokova i pet postignutih trojki. Odličnu pomoć imao je u Demaru Kerolu (17p, 8sk) i Džefu Tigu (17p), a pobeda dodatno dobija na značaju kada se uzme u obzir da su dva visoka igrača Hoksa, Pol Milsap (6p) i Al Horford (10p) postigli samo 16 poena. Pero Antić je dao svoj doprinos u pobedi, upisavši osam poena.

U gostujućoj ekipi, po 17 poena upisali su Bruk Lopez (14sk) i Džo Džonson (6sk), Tadeus Jang se zaustavio na 15, dok su Deron Vilijams i Džeret Džek postigli po 13 pogodaka. Ipak, čini se da ekipa Lajonela Holinsa nema dovoljan fond kvalitetnih igrača koji bi mogao da parira timskoj igri Hoksa.

Naredni meč ova dva rivala na programu je u noći između srede i četvrtka (1č)

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.