Bronza za srpske stonotenisere na SP u Bratislavi

Izvor: RTS, 20.Maj.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bronza za srpske stonotenisere na SP u Bratislavi

Mitar Palikuća, Darko Babić i Budimir Malešić osvojili su bronzanu medalju na Svetskom ekipnom prvenstvu u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom u Bratislavi, čime su se pridružili zlatnim stonoteniserkama.

Palikući, Babiću i Malešiću čestitke su na tom velikom uspehu uputili predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i ministar sporta Vanja Udovićić.
„Danas je u Bratislavi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osvojena još jedna medalja za Srbiju. Uz najiskrenije čestitke, želim vam da i na narednim takmičenjima postižete ovako dobre rezultate", istakao je u čestitki predsednik Vlade Aleksandar Vučić, saopšteno je iz Vlade.
Ženska reprezentacija Srbije osvojila je u petak zlatnu medalju. Stonoteniska ekipa je nastupala u sastavu Borislava Perić-Ranković, Nada Matić i Kristina Arančić.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Čestitke stonoteniserima iz Vlade za velike uspehe na SP

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2017

Veliki uspesi naših stonitenisera na Svetskom ekipnom prvenstvu za osobe sa invaliditetom...Mitar Palikuća, Darko Babić i Budimir Malešić osvojili su danas bronzanu medalju na Svetskom ekipnom prvenstvu u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom u Bratislavi, čime su se pridružili zlatnim stonoteniserkama...Palikući,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.