Briž i Napoli bez gledalaca zbog straha od terorista

Izvor: RTS, 24.Nov.2015, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Briž i Napoli bez gledalaca zbog straha od terorista

Utakmice Lige Evrope, između Briža i Napolija, biće odigrana bez prisustva publike, zbog straha od terorističkog napada.
Utakmica između Klub Briža i Napolija u Ligi Evrope u Belgiji igraće se pred praznim tribinama, odluka je lokalne policije i gradonačelnika Briža posle terorističkih napada u Evropi.

U Belgiji se poslednjih dana sprovode jake mere bezbednosti i procenjeno je da meč >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 5. kola Lige Evrope u Brižu visoko rizičan, zbog čega će biti zatvoren za gledaoce.
Podsetimo, sve je krenulo od terorističkih napada u Parizu kada je ubijeno više od 129 osoba, a jedan se desio upravo ispred stadiona Sen Deni u toku duela reprezentacija Francuske i Nemačke. Nakon toga otkazan je meč Belgije i Španije u Briselu, kao i u Hanoveru gde je otkriven eksploziv uoči duela Nemačke i Holandije.
Utakmica između Klub Briža i Napolija na programu je u četvrtak od 21:05 sati.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Briž i Napoli bez publike zbog straha od terorista

Izvor: B92, 24.Nov.2015

Utakmica između Klub Briža i Napolija u Ligi Evrope u Belgiji igraće se pred praznim tribinama, odluka je lokalne policije i gradonačelnika Briža...U Belgiji se poslednjih dana sprovode jake mere bezbednosti i procenjeno je da meč 5. kola Lige Evrope u Brižu visoko rizičan, zbog čega će biti...

Nastavak na B92...

ZBOG STRAHA OD TERORISTA: Briž i Napoli igraju utakmicu bez gledalaca

Izvor: Kurir, 25.Nov.2015, 09:17

BRIŽ - Utakmica između Klub Briža i Napolija u Ligi Evrope u Belgiji igraće se pred praznim tribinama, odluka je lokalne policije i gradonačelnika Briža posle terorističkih napada u Evropi...U Belgiji se poslednjih dana sprovode jake mere bezbednosti i procenjeno je da meč 5. kola Lige Evrope...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.