Brežančić: Presrećan sam zbog prelaska u AZ!

Izvor: RTS, 05.Avg.2015, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brežančić: Presrećan sam zbog prelaska u AZ!

Novi fudbaler AZ Alkmara Rajko Brežančić rekao je da je srećan zbog prelaska u holandsku ekipu i ocenio da taj transfer pokazuje da njegov dosadašnji klub Čukarički izrasta u ozbiljan evropski klub.
Brežančić je prošao lekarske preglede i iz Čukaričkog prešao u AZ Alkmar, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

"Zaista sam presrećan. Uslovi su odlični, radi se o izuzetno dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << organizovanom klubu koji godinama ostvaruje zapažene rezultate. Prošle sezone AZ je bio treći što je za veliko poštovanje, jer reč o jednoj od najjačih evropskih liga u kojoj su se dokazali brojni srpski igrači", rekao je Brežančić za sajt Čukaričkog.
Brežančić je zahvalio upravi i zaposlenima u klubu na ljudskom i porodičnom odnosu i ocenio da Čukarički izrasta u ozbiljan evropski klub.
"Svi smo se na kraju ponašali kao profesionalci svesni odgovornosti koju imamo. Prošli smo mnogo toga zajedno, bilo je zaista divnih momenata, pogotovo prošle sezone. Rado ću se sećati Čukaričkog i možda se jednog dana opet vratim na Banovo brdo. Verujem da smo svi napravili dobar posao ovim transferom koji na poseban način pokazuje da Čukarički izrasta u ozbiljan evropski klub", rekao je Brežančić.
On je naveo da je nezadovoljan što ekipa nije uspela da prođe Gabalu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.
"Svi smo maštali da ćemo igrati bar za stepenik više u Evropi u odnosu na prošlu sezonu. To se nažalost nije dogodilo i važno je da se gleda napred. Čukarički je klub koji mora da ima najviše ambicije bez obzira na sve i verujem da su loši rezulati prošlost i da će ekipa već za vikend krenuti u pobednički niz", rekao je Brežančić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Brežančić iz Holandije: "Srećno, Čuka!"

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2015

U jednoj od svojih prvih izjava kao novi fudbaler AZ Alkmara, Rajko Brežančić se osvrnuo i na svoj bivši klub...Novi fudbaler AZ Alkmara Rajko Brežančić rekao je danas da je srećan zbog prelaska u holandsku ekipu i ocenio da taj transfer pokazuje da njegov dosadašnji klub Čukarički izrasta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.