Bredli: Garnet nas je motivisao

Izvor: MVP.rs, 22.Apr.2017, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bredli: Garnet nas je motivisao

Legendarni košarkaš je uradio veliku stvar za Seltikse.

Ekipa Bostona je prethodne noći savladala Čikago u gostima i tako se vratila u seriju prve runde plej ofa. Olakšavajuća okolnost za goste bila je povreda Režona Ronda, ali je postojao još jedan razlog za dobru igru Seltiksa. Kevin Garnet, član šampionske generacije iz 2008. godine, je poslao video poruku igračima Bostona pred treći meč u kojoj ih je podsetio šta je Boston i naveo ih da iskoriste >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << tragediju Ajzee Tomasa i njegov nadljudski trud da igra uprkos svemu kao energiju i faktor dodatnog zbližavanja.

"Motivisao nas je, podsetio nas je šta su Seltiksi i za šta se borimo. Zahvalni smo mu zbog toga. To nas je podiglo. Ja sam imao osećaj kao da je ponovo u svlačionici. On je bio lider dok je bio u timu i zauvek će ostati deo porodice Seltiksa", rekao je nakon meča Ejveri Bredli i dodao:

"To što je uradio nam mnogo znači. Kao što sam rekao, bio je to mali podsetnik šta su Seltiksi i da nas svi gledaju. Mi sada želimo da zaradimo njihovo poštovanje svojom igrom", istakao je bek Bostona.

Iako su vratili jedan brejk, Seltiksi su i dalje u problemu. Gube sa 2-1 u seriji kao prvi nosioci na Istoku i ukoliko žele realnu šansu za plasman u polufinale konferencije moraće da pobede i u drugoj utakmici u "Junajted Centru", koja je na programu u noći između nedelje i ponedeljka pola sata posle ponoći.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.