Brazil i Kolumbija igraju za porodice žrtava avionske nesreće

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2016, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil i Kolumbija igraju za porodice žrtava avionske nesreće

Fudbalske reprezentacije Brazila i Kolumbije odigraće krajem januara prijateljski meč, a prihod od te utakmice ići će za pomoć porodicama žrtava avionske nesreće u kojoj su poginuli igrači, osoblje i direktor Šapekoensea.

Portparol Fudbalskog saveza Brazila rekao je da će mesto odigravanja te prijateljske utakmice odrediti Šapekoense, dok su iz tog kluba naveli da bi meč mogao da se odigra ili na "Marakani" u Rio de Žaneiru ili na stadionu Šapekoensea čiji je kapacitet >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 22.000 mesta.

Avion sa članovima brazilskog fudbalskog kluba Šapekoense, koji su putovali na utakmicu finala Kupa Sudamerikana protiv Atletiko Nasionala u Medeljinu, srušio se prošle nedelje u Kolumbiji.

Udes je preživelo šest od 77 ljudi u avionu, a medju njima i trojica fudbalera.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brazil i Kolumbija za porodice žrtava avionske nesreće

Izvor: RTS, 06.Dec.2016

. Fudbalske reprezentacije Brazila i Kolumbije odigraće krajem januara prijateljski meč, a prihod od te utakmice ići će za pomoć porodicama žrtava avionske nesreće u kojoj su poginuli igrači, osoblje i direktor Šapekoensea.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.