Brašanac pao na pregledima?

Izvor: MozzartSport.com, 24.Avg.2016, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brašanac pao na pregledima?

Guimaraesdigital.com piše da od transfera u Vitoriju neće biti ništa. Crno-beli kažu drugačije

Ono što je bilo gotova stvar, sada je dobilo znak pitanja. Kako prenosi lokalni portugalski medij Guimaraesdigital.com, Darko Brašanac pao je medicinski pregled i zbog toga je poništen trogodišnji ugovor sa Vitorijom Gimaraeš!

Od svega, prema njihovim navodima, neće biti ništa.

Sa druge strane, dobili smo uveravanja iz Partizana da su testovi u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << redu i da će Brašanac potpisati.

"Poštovane kolege, povodom natpisa u štampi da Darko Brašanac nije prošao lekarske preglede u Portugalu,upravo sam se čula sa članovima njegove porodice koji su ga kontaktirali. Svi testovi su dobri,ostale su sitnice do potpisivanja ugovora", prenela je stav kluba PR Biljana Obradović.

Dakle, dolaze oprečne informacije. Neke čak govore da ima novu, jaču ponudu od Vitorijine.

Pratićemo dalji razvoj situacije.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.