Brajant: Barselona je zvala, ali...

Izvor: MVP.rs, 13.Feb.2016, 02:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajant: Barselona je zvala, ali...

Superstar Lejkersa je u razgovoru sa medijima govorio o Pau Gasolu, Dirku Novickom, Timu Dankanu, ali i pozivu koji je dobio iz Katalonije.

Kobi Brajant igra svoju poslednju sezonu u NBA ligi. Bez obzira na nešto slabije partije, i ove godine će se naći na Ol-staru. U razgovoru sa novinarima Brajant je pričao o nekoliko interesantnih tema, a pohvalno je pričao o legendama NBA lige: Pau Gasolu, Timu Dankanu i Dirku Novickom.

"Drago mi >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << je što će pored mene na Ol-staru biti i Pau Gasol. Srećan sam zbog toga. Žao mi je što se ovde neće naći Tim Dankan i Dirk Novicki. Njih sam navikao da uvek gledam tokom ovakvih okupljanja i njihovo prisustvo mi nedostaje. Dirk i ja smo uvek imali sjajan odnos. Obojica smo veoma takmičarski nastrojeni, a kroz čitavu karijeru smo verni jednoj NBA ekipi. Sećam se leta kada je Dirk bio slobodan igrač. Poslao sam mu poruku i rekao da potpiše za Lejkerse. Odgovorio je da bi voleo da igra sa mnom, ali da je Dalas njegov dom", izjavio je Brajant.

Superstar Lejkersa je potom upitan da li bi, kada bi dobio poziv, pristao da ode u Španiju i igra za Barselonu.Njegov ogovor, na španskom jeziku, je bio veoma interesantan.

"Zvali su me i izrazili želju da dođem i igram za njih. Ali, ako žele da pobeđuju ja ne mogu da im pomognem", zaključio je Brajant.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.