Božović zadovoljan, Lučanci grme na sudiju

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović zadovoljan, Lučanci grme na sudiju

Teže nego što rezultat od 3:0 govori, Zvezda je pobedila Mladost i nastavila pobedničku seriju (pet pobeda u nizu). Dok su Beograšani zadovoljni, Lučanci grme na sudiju Obradovića, zbog spornog penala u 62. minutu, iz koga je holanđanin Donald postigao vodeći gol, koji je odlučio pobednika.

- Kontrolisali smo igru i ni u jednom trenutku nije postojala opasnost da izgubimo. Teško smo otvorili Mladost. Dobra je ekipa, znala je šta hoće - bio je kratak trener crveno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Miodrag Božović, koji veruje da će do ponedeljak u ponoć, Zvezda da dobije još nekog igrača (pominje se Slavoljub Srnić).

S druge strane, bes u redovima Mladosti.

- Do tog 62. minuta smo bili najmanje egal sa Zvezdom. Čekali smo svoju šansu, ali sudija to nije dozvolio. Ne znam sada da li je bio penal, ali crveni karton je svakako prestrog. Posle toga je utakmica krenula u drugom toku po nas. Zvezdi ne treba pomoć sudija - rekao je pomoćni trener Lučanaca Goran Stanić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.