Boš: Nisam ovo zaslužio

Izvor: MVP.rs, 01.Okt.2016, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boš: Nisam ovo zaslužio

Iskusnog košarkaša je pogodila odluka rukovodstva Majamija.

Kris Boš (32, 211) je u Majami stigao 2010. godine, a sa Lebronom Džejmsom i Dvejnom Vejdom je osvojio dve titule prvaka NBA lige. Problemi za iskusnog košarkaša javili su se krajem 2014. godine, kada je zbog problema sa krvnim ugruškom morao ranije da završi sezonu. Ti problemi su se ponovo pojavili početkom 2016. godine, a ni tokom leta nije bilo pomaka.

Iako se nadao da će se >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << stanje popraviti i da bi u sezoni koja sledi Boš ponovo mogao da se nađe na terenu, situacija se poprilično zakomplikovala.

Prvo lekarski tim Majamija nije dao zeleno svetlo kada je u pitanju Bošov povratak na teren, a potom se oglasio i Pet Rajli, koji je izjavio da ekipa na Boša više ne računa.

Sve to je loše uticalo na iskusnog krilnog centra, koji smatra da je zaslužio više poštovanja od strane Rajlija i organizacije Majamija.

"Kada sam saznao za tu vest malo je falilo da polomim telefon od besa. Niko iz Majamija mi nije to rekao, niko se nije udostojio da mi se javi, već sam infromaciju dobio iz medija. Nisam želeo da se moja karijera u Majamiju ovako završi. Nisam želeo da do ovoga dođe, pogotovo ne na ovakav način", izjavio je Boš.

Trenutna situacija je zaista komplikovana, a mnogi sumnjaju u prave motive organizacije Majamija. Boš ima još tri godine ugovora sa tokom kojih će zaraditi nešto manje od 76 miliona dolara. Taj novac će zaraditi i ako ne odigra ni minut u NBA ligi. Sa druge strane, ako Majami dokaže da krilni centar nije sposoban da igra u najjačoj ligi na svetu oni će imati mogućnost da žatraže od Lige da se Bošov ugovor izbriše iz knjiga, te se njegova plata neće računati u platni spisak ekipe.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.