Bordo sedam nedelja bez kapitena Sanea

Izvor: Press, 01.Okt.2014, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bordo sedam nedelja bez kapitena Sanea

Kapiten fudbalera Bordoa Lamin Sane odsustvovaće sa terena oko sedam nedelja zbog operacije kolena, objavio je šestrostruki prvak Francuske.
Senegalski defanzivac povređen je pre mesec dana na prvenstvenoj utakmici protiv Evijana (2:1) i operisan je u Marseju, a lekari su potvrdili da će njegov oporavak trajati između pet i sedam nedelja.

Klub iz pokrajine Žironda odlično je otvorio sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i posle osam odigranih kola zauzima drugo mesto na tabeli sa dva boda zaostatka za vodećim Olimpikom iz Marseja, a ima tri boda više od aktuelnog šampiona Pari Sen Žermena.

PROČITAJTE JOŠ:
(VIDEO) SMEHOTRESNO: Da li je ovo start za zatvor (uz komenar Ace Stojanovića)?
Skols: Navijači Sitija nemaju pojma šta imaju! Ne umeju da naprave atmosferu!
Toti: Mančester Siti je pokušao da me isprovocira tvitom, ali su mi u stvari doneli sreću!
   



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki udarac za Bordo

Izvor: Sportal.rs, 01.Okt.2014

Kapiten fudbalera Bordoa Lamin Sane odsustvovaće sa terena do sedam nedelja, pošto je..podvrgnut operaciji desnog kolena, saopštio je francuski klub...- Senegalski fudbaler Lamin Sane odsustvovaće od pet do sedam nedelja - navodi se u saopštenju Bordoa, preonosi Beta...Sane se povredio pre mesec...

Nastavak na Sportal.rs...

Bordo sedam nedelja bez kapitena Sanea

Izvor: Blic, 02.Okt.2014, 10:32

Kapiten fudbalera Bordoa Lamin Sane odsustvovaće sa terena oko sedam nedelja zbog operacije kolena, objavio je šestrostruki prvak Francuske...Senegalski defanzivac povređen je pre mesec dana na prvenstvenoj utakmici protiv Evijana (2:1) i operisan je u Marseju, a lekari su potvrdili da će njegov...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.