Borba za opstanak - ko sa kim do kraja?

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba za opstanak - ko sa kim do kraja?

Tri ekipe su ugrožene. Sanderlend, Njukasl i Norič. Kakve su im šanse i ko sa kim igra do kraja sezone.

Kao i svake sezone u borbi za opstanak u Engleskoj je zanimljivo, ovog puta svakako i zanimljivije nego što je na vrhu tabele gde sve može biti odlučeno već ovog vikenda.

Aston Vila je već u Čempionšipu, a druge dve ekipe se traže u krugu Njukasl, Sanderlend i Norič. Da vidimo kakve su im šanse?

Trenutno, Njukasl ima 33 boda, Sanderlend 32, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali i utakmicu manje, dok je Norič na 31, ali i dve utakmice manje odigranih od Njukasla.

Već danas možemo imati jedan odgovor. Norič igra protiv Arsenala na Emirejtsu gde će teško do bodova (iako su se i čudnije stvari dešavale).

Naredne nedelje bi mnoge stvari mogle da se znaju. Njukaslu je najlakše, bar na papiru, idu na noge Aston Vili koja igra samo za čast. Norič dočekuje Mančester Junajted koji još uvek juri mesto u Ligi šampiona i trebaju mu sve pobede do kraja da to mesto i obezbedi. Sanderlend dočekuje Čelsi, kome ne treba, ali koji mnogo teško gubi od kad ga vodi Hidink. Sve utakmice su na programu 7. maja.

Već 4 dana kasnije, 11. maja na programu su zaostali mečevi. Norič dočekuje Votford, a Sanderlend Everton. Oba tima igraju kući protiv ekipa koje nemaju imperativ pobede.

Poslednje kolo je na programu 15. maja.

Norič i Sanderlend menjaju rivale. Norič gostuje Evertonu, a Sanderlend Votfordu. Njukasl igra kući protiv Totenhema koji će se možda u tim trenucima boriti za titulu.

7. maj

Norič - Mančester Junajted

Aston Vila - Njukasl

Sanderlend - Čelsi

11. maj

Sanderlend - Everton

Norič - Votford

15. maj

Votford - Sanderlend

Everton - Norič

Njukasl - Totenhem

Šta mislite ko ispada, a ko će se spasiti u poslednjim kolima? Hoće li Mitar dogodine u Čempionšip?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.