Borba s Rozbergom je kao igranje pokera

Izvor: TV Arena Sport, 20.Avg.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba s Rozbergom je kao igranje pokera

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je u utorak da njegova borba za šampionsku titulu u Formuli jedan s klupskim kolegom Nikom Rozbergom liči na "partiju pokera".

"Kada sam se borio protiv Kimija Raikonena (2007) i Felipea Mase (2008) vozili su za druge ekipe, njihova vozila su bila drugačija i jedino sam se ja u mom timu borio s njima. Sada se trkam s momkom koji ima isti bolid - obojica imamo pristup istim informacijama i veoma je teško biti ispred", rekao je Hamilton, preneli >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << su britanski mediji.

"To je kao kada igrate poker - dobijete karte i vaši protivnici ne bi trebalo da znaju šta imate u rukama, ali Niko i ja možemo da vidimo sve karte i zbog toga je teže pobediti jedan drugoga", dodao je svetski šampion iz 2008. godine.

Posle 11 trka u šampionatu Rozberg je prvi u generalnom plasmanu sa 202 boda, a Hamilton ima 11 bodova manje.

Vozači Mercedesa nisu u najboljim odnosima, pošto je Hamilton odbio da posluša naredbu iz boksa i propusti Rozberga na prošloj trci u Madjarskoj.

Izvor: beta

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.