Borba Napolija i Juventusa za lidersku poziciju

Izvor: TV Arena Sport, 10.Feb.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba Napolija i Juventusa za lidersku poziciju

Subotnji duel Juventusa i Napolija odlučiće ko će biti na prvom mestu tabele posle ovog kola, a možda i konačnog šampiona.

Napoli je prvi na tabeli, sa dva boda više od Juventusa. "Stara dama" je aktuelni trostruki šampion i igra u fantastičnoj formi, pošto je sada u seriji od četiri uzastopne pobede.

Marčelo Lipi, trener koji je posle sezone u Napoliju proveo pet sezona u Juventusu i osvojio sve trofeje sa crno-belima, ocenio je da predstojeći duel neće >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << biti odlučujući, ali da bi pobeda više značila Napolitancima.

"Šta god da se desi u subotu, ostaće još 13 kola da se igra, odnosno da se osvoji 39 bodova do kraja sezone. Kakav god bio rezultat utakmice, ona neće odlučiti prvenstvo.

Ako Napoli pobedi, steći će pet bodova viška, tako da bi njima pobeda više značila", rekao je Lipi za italijanske medije.

Derbi 25. kola Serije A pogledajte u subotu na Areni 4 od 20:45h.

a pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Obezbedite naš paket na vreme i pratite najbolje sportske emisije.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.